Primăria Constanța: Persoanele vulnerabile beneficiază de pachete cu alimente de bază

Primăria Constanța se îngrijește de persoanele vulnerabile. Astfel, potrivit unui anunț de joi al municipalității, în baza dispoziției primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac, prin Direcția Generală de Asistență Socială, persoanele vulnerabile vor fi sprijinite de administrația locală prin achiziția și distribuirea unor pachete cu alimente de bază.

pachete DGAS 3

Potrivit municipalității, vor beneficia de aceste pachete persoanele care nu au niciun venit, care nu beneficiază de masă la Cantina de ajutor social Constanța, respectiv Cantina de ajutor social Palazu Mare și de tichete valorice prin programul social „RESPECT” (AICI și AICI) și care solicită acest lucru Primăriei. Pachetele cu alimente de bază vor cuprinde: ulei, zahăr, mălai, pâine, ouă, pulpe de pui, salam, zarzavat, bulion, cartofi, conservă de carne, biscuiți.

Primăria Constanța pune la dispoziția persoanelor aflate în stare de vulnerabilitate, care sunt îndreptățite să primească pachetele cu alimente numărul de telefon: 0737.552.270.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.