Spread the love

Vineri, 1 noiembrie, a avut loc o sesiune de informare inclusă într-o campanie ce are ca scop informarea şi conştientizarea atât în rândul cetăţenilor, cât şi a personalului din administraţia publică cu privire la reducerea riscurilor şi vulnerabilităţilor la corupţie, promovarea unui comportament de recunoaştere şi respingere a corupţiei. Campania s-a derulat în cadrul proiectului „Creșterea capacității administrative a Municipiului Constanța prin implementarea de măsuri în domeniul anticorupției”, SMIS 116521.

„Obiectivul general al proiectului vizează creșterea transparenței, eticii și integrității în cadrul Primăriei Municipiului Constanța”, au spus reprezentanții municipalității.

În cadrul acestei sesiuni de informare au fost prezentate informaţii referitoare la corupţie şi documentele elaborate în cadrul proiectului sus menționat de către Institutul pentru Politici Publice București: ghid/manual de bune practici şi procedura operaţională de etică și integritate în vederea implementării măsurilor anticorupție reglementate de legislația națională și monitorizate prin Strategia Naţională Anticorupţie.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *