Primăria Constanța introduce serviciul pentru Programări online la platforma de cereri și sesizări

Primăria municipiului Constanța continuă procesul de digitalizare în cadrul instituției și oferă posibilitatea tuturor persoanelor să se programeze online în vederea depunerii documentelor pentru diverse tipuri de solicitări, la sediul situat în incinta City Park Mall. Administrația locală vine în sprijinul cetățenilor cu servicii publice online ușor de folosit, pentru a vă ajuta să economisiți timp. Din 16 septembrie, platformelor pentru Cereri și Sesizări, li se adaugă serviciul pentru Programări online.

platforma programari online 1

Accesați https://programari.primaria-constanta.ro/, creați-vă cont de utilizator sau utilizați contul deja creat pe sesizari și cereri online și puteți efectua programări pe diverse categorii de solicitări. Dupa efectuarea programarii, veți primi un număr de ordine și o cheie unică de control pe adresa dumneavoastră de e-mail.

Potrivit municipalității, este important ca persoana care efectuează programarea să prezinte la ghișeu toate documentele menționate informativ la momentul programării care se realizează pentru fiecare solicitare în parte.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *