Primăria Constanța: Încă o serie de locuri de joacă reabilitate

Primăria Municipiului Constanța anunță că a continuat și în această săptămână lucrările la locurile de joacă din oraș. Echipele societăților care au sarcina de a reabilita și moderniza spațiile destinate celor mici au acționat în mai multe zone. Astfel, pe aleea Lupeni a fost finalizat și cel de-al doilea strat al covorului de cauciuc. A fost vopsit și ansamblul de joacă după ce spațiul a fost modernizat, împrejmuit cu pavele și a fost reabilitat zidul ce-l înconjura, spun cei de la Primărie.

CITEȘTE ȘI:

Potrivit lor, pe strada B.P. Hașdeu bl. L7-L8 se toarnă primul strat de covor antitraumă, în timp ce tot pe strada B.P. Hasdeu, în zona bl L3-L4 s-a turnat cel de-al doilea strat al covorului de cauciuc. Totodată, pe strada Constantin Brâncuși s-a turnat primul strat al covorului antitraumă și au fost montate elementele de joacă, iar la locurile de joacă din Portul Tomis și la cel din zona Doraly au avut loc lucrări de vopsitorie și reparații.

Pe aleea Heracleea se lucrează la infrastructura locului de joacă și la împrejmuirea acestuia, mai spun reprezentanții Primăriei Constanța, iar pe strada Traian, Bl. A4-A5 a fost finalizată infrastructura, s-au montat elementele de joacă urmând ca săptămâna viitoare să fie turnat covorul antitraumă. De asemenea, pe strada Traian, Bl. I3 a fost finalizată infrastructura și au fost montate elementele de joacă.

„Revenim cu apelul către toţi locuitorii oraşului să nu intre în spațiile de joacă, pentru a se evita riscul unor eventuale accidentări. De asemenea, una dintre problemele cu care se confruntă echipele de muncitori o constituie mașinile parcate necorespunzător. Locuitorii orașului sunt rugați să nu își parcheze autoturismele în zona în care au loc lucrări și să nu blocheze căile de acces pentru a nu îngreuna activitatea echipelor”, au punctat reprezentanții municipalității.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *