Spread the love

Primăria Municipiului Constanța, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis” Constanța, Brigada Specială de Intervenție „Vlad Țepeș” a Jandarmeriei, Poliția Locală Constanța, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța și Regia Autonomă de Transport în Comun au organizat, luni, o conferință de presă pentru a anunța informațiile necesare despre prima ediție a festivalului Neversea.

Dincolo de numele ciudat (ca să nu spunem nepotrivit – Neversea = Niciodată marea!), autoritățile prezente la evenimentul de luni s-au întrecut în proba de promisiuni nerealizabile viteză!

CITEȘTE ȘI:

Ministrul Dobre, dezamăgit că antreprenorii de pe litoral nu răspund la apelul Ministerului Turismului. Făgădău, supărat pe Jandarmerie: „Neversea nu este un Untold mai mic!”

TOMIS NEWS a scris recent despre ambuteiajul istoric produs în municipiul Constanța cu prilejul organizării evenimentului Forza Zu și, de această dată, primarul Decebal Făgădău a ținut morțiș să organizeze o conferință menită să garanteze faptul că totul este în regulă.

„După cum vedeți, toate instituțiile vin să sprijine un eveniment care, nu doar fructifică un potențial, ci își propune să amplifice potențialul pe care îl are municipiul Constanța. Mulțumesc din suflet tuturor autorităților pentru sprjinul pe care ni l-au acordat, pentru îndrumările de specialitate și pentru fiecare dintre noi este o premieră: un asemenea eveniment nu s-a mai organizat la Constanța și avem o experiență deja din care învățăm și putem pentru toate viitoarele evenimente să clarificăm ca totul să se desfășoare în bune condiții și, cel mai important, toți cei ce vor participa la acest festival să plece cu o impresie frumoasă, cu o amintire plăcută și cu încă un capitol dintr-o poveste de succes, care a început al Cluj și continuă la Constanța”, a spus primarul Decebal Făgădău.

CITEȘTE ȘI:

Constanța este un ORAȘ BLOCAT! Forza Zu a produs un AMBUTEIAJ ISTORIC în municipiu. Primăria: „S-a terminat cu orașul! NU FACEM FAȚĂ LA EVENIMENTE MAJORE!”

Cuvintele frumos ambalate ale primarului și ale reprezentanților „decontentratelor” nu sunt suficiente pentru a constata că ceea ce va urma va duce la un nou ambuteiaj și nu numai. Poliția nu este pregătită DELOC pentru acest eveniment, eternul inspector șef interimar al IPJ Constanța, Mircea Relu Vizitiu, a citit un discurs de pe o foaie, despre un eveniment pe care nu are cum să îl acopere niciodată cu forțele disponibile!

„Acum începe marea provocare! La nivelul IPJ, activitățile au fost de la bun în sprijinul și în cooperare cu toți factorii decidenți, pentru organizarea acestei activități în condiții proprii și în condiții foarte bune. Evident că activitățile sunt de competență, stabilite de lege, vorbim aici de componenta de ordine publică, rutieră, de intervenții speciale și de investigații criminale, pentru că vom avea reprezentanți din această structură și la acest eveniment. Sunt convins că e de importanță majoră aspectele privind circulația rutieră, este de fapt cel mai important și pentru noi, pentru că dacă reușim să realizăm o fluidizare corectă a traficului, un control și o verificare eficientă (sic!) nu vom avea nici o problemă sub nici un aspect”, a spus Vizitiu.

Suspiciunile TOMIS NEWS sunt fondate în privința mobilizării IPJ Constanța privind Neversea. În cadrul conferinței de presă, organizată vineri, 30 iunie a.c., IPJ Constanța A INTERZIS ACCESUL publicației TOMIS NEWS la acest eveniment, în care instituția a anunțat că, anul acesta, Ministerul Afacerilor Interne a trimis pe litoral… 164 de polițiști, care vor trebui să gestioneze prezența a… peste 60.000 de turiști!

IATĂ PROGRAMUL COMPLET AL RATC ÎN PERIOADA NEVERSEA:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *