Primăria Constanța, în chinurile asfaltării unei alei… de două săptămâni! „Continuăm, nu ne lăsăm bătuți!”

Pe aleea Mimozelor, continuă lucrările de recondiționare a carosabilului. Lucrările au demarat la începutul lunii. Echipele SC Confort Urban intervin astăzi cu utilaje de asfaltare, traficul rutier fiind restricționat total, până la ora 16:00. Potrivit municipalității, lucrările de asfaltare vor continua și mâine, cu același regim de restricții de trafic rutier, între orele 08:00-16:00.

Perimetrul delimitat de strada Pictor Nicolae Grigorescu și strada Soveja este în curs de modernizare. Se construiesc zone pietonale și se reabilitează alei de acces către blocuri și spațiile destinate parcării autovehiculelor.

Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zona respectivă să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor. Recomandăm participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează trama stradală”, au precizat reprezentanții municipalității.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.