Primăria Constanța: „Dispar cablurile aeriene de pe bd. Mamaia!”

Cablurile aeriene de pe bulevardul Mamaia vor dispărea în scurt timp, este anunțul făcut, vineri, de reprezentanții municipalității.

„După ce bulevardul Ferdinand și o parte din Aurel Vlaicu au fost aerisite în urma tăierii cablurilor, operatorii de rețele de comunicații lucrează intens acum pe bulevardul Mamaia la introducerea cablurilor în canalizațiile din subteran”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

cabluri 12.07 4

Potrivit lor, operatorii de rețele mai au la dispoziție 3 săptămâni pentru această operațiune, urmând ca din luna august reprezentanții Biroului Iluminat Public să înceapă tăierea cablurilor care nu au fost mutate, deci neutilizate, și a stâlpilor din beton.

Pe de altă parte, societățile deținătoare de rețele au termen până pe 15 august să-și eticheteze cablurile de pe stâlpii pe de bulevardul Aurel Vlaicu, tronsonul cuprins între strada Caraiman și Podul IPMC, urmând ca firele neetichetate să fie tăiate. Aceeași operațiune trebuie să fie realizată și pe străzile Soveja, Dezrobirii și Cumpenei până la 1 septembrie. Este important de precizat faptul că operatorii care nu respectă termenele rămân fără cablurile de pe stâlpi și, implicit, clienții lor fără servicii, au mai precizat cei de la Primărie.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.