Primăria Constanța: „Continuăm acțiunile de întreținere și igienizare a spațiilor verzi din oraș!”

Primăria Municipiului Constanța anunță miercuri faptul că continuă acțiunile de întreținere și igienizare a spațiilor verzi în mai multe zone și cartiere din oraș.

Potrivit Primăriei, în această săptămână, se cosește iarba în cartierul Tomis Nord, Faleză Nord, în stațiunea Mamaia, în parcul de pe strada Dragoslavele, în parcul Rotterdam și pe Șoseaua Mangaliei.

„Se tunde gardul viu în cartierul Tomis Nord, stațiunea Mamaia, în zona centrală și pe bulevardul Aurel Vlaicu. Se execută lucrări de întreținere a amenajărilor dendro-floricole pe străzile Nicolae Iorga, Portiței, Eliberării, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu și în zona Miga, la intersecția bulevardelor Ferdinand cu Tomis. Resturile vegetale sunt strânse și transportate, aleile sunt măturate iar coșurile de gunoi sunt golite. De asemenea, se realizează lucrări de mobilizare a solului în jurul arborilor pe strada I.L. Caragiale și în parcul Tăbăcărie. Totodată, angajații udă cu cisterna plantațiile tinere de arbori și florile din parcurile, aliniamentele stradale și sensurile giratorii din oraș. Astfel de lucrări au loc permanent în municipiul Constanța”, au precizat reprezenanții Primăriei Constanța.

spatii verzi constanta

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.