Primăria Constanța continuă să distribuie pubele pentru colectarea selectivă a deșeurilor

Primăria Municipiului Constanța vine în sprijinul constănțenilor și îi încurajează să colecteze selectiv distribuind pubele galbene pentru cei care locuiesc la case, astfel:

Luni, 12.04.2021 – strada Flămânda și strada Ștefan Mihăileanu;

Marți, 13.04.2021 – strada Artileriei, strada Constantin Dobrogeanu Gherea, strada General Eremia Grigorescu, strada Ioan D. Chirescu;

Miercuri, 14.04.2021 – strada Ioan N. Roman, strada Maior Gheorghe Murea, strada Panait Mosoiu, strada Topraisar;

Joi, 15.04.2021 – strada Călărași, aleea Romulus, aleea Remus;

Vineri, 16.04.2021 – strada Călugăreni, strada Castanilor, strada Luminișului.

Potrivit municipalității, în cazul în care într-o zi nu se acoperă toate străzile planificate inițial, distribuirea continuă a doua zi. De asemenea, în cazul în care nu sunt găsiți acasă pentru preluarea pubelelor, pot veni să le ridice, în baza actului de proprietate și a cărții de identitate, de la sediul Polaris M Holding, str. Spiru Haret, nr. 2A, Constanța, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 14:00. Pentru mai multe informații, contănțenii pot apela Dispeceratul Polaris la 0241.548600.

„Vă rugăm să nu amestecați deșeurile menajere cu cele reciclabile. În pubela galbenă se depozitează numai deșeuri reciclabile din plastic, hârtie/carton și metal. Este interzisă amestecarea deșeurilor, abandonarea și depozitarea acestora în afara spațiilor special amenajate, conform Legii nr. 211/2011”, au precizat reprezentanții municipalității.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.