Primăria Constanța continuă Maratonul Vaccinării: Se pot înscrie inclusiv minorii cu vârsta de peste 16 ani, dar doar însoțiți de un părinte

Ești constănțean sau iubitor al mării și te-ai hotărât să vizitezi orașul nostru în acest weekend în care celebrăm Constanța? Te așteptăm sâmbătă sau duminică să faci o oprire și în Portul Tomis – Zona On plonge – unde, în autobuzul supraetajat colantat cu însemnele Capitalei Tineretului, se va derula „Maratonul de vaccinare anti Covid 19 + Testare Hepatita C“, transmit reprezentanții municipalității, care subliniază faptul că startul maratonului va fi dat de primarul municipiului, Vergil Chițac, împreună cu ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan. În cadrul Campaniei de vaccinare anti COVID 19 se pot înscrie inclusiv minorii cu vârsta de peste 16 ani, dar doar însoțiți de un părinte.

Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta, indiferent de localitatea de domiciliu, fără programare, prezentând documente de identitate valabile (carte de identitate/pașaport). Imunizarea se va face exclusiv cu vaccinul Pfizer. Evenimentul, care se va desfășura pe durata a două zile, este organizat de Primăria Municipiului Constanța împreună cu echipa Constanța – Capitala Tineretului din România 2021-2022, alături de Consiliul Județean Constanța (CJC), Direcția de Sănătate Publică Constanța (DSP), Direcția Generală de Asistență Socială (DGAS), Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Constanța, Asociația Studenților Mediciniști și Tinerilor Medici Constanța (ASMTMC), Banca Comercială Română (BCR), Radio Kiss FM și Neversea Beach.

Vă așteptăm sâmbătă, 22.05.2021, începând cu ora 11.30 până la 20:00, iar duminică în intervalul orar 10:00-20:00”, precizează reprezentanții municipalității.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.