Primăria Constanța continuă lucrările de mutare în subteran a cablurilor aeriene. Se taie cablurile de pe bd. Aurel Vlaicu!

Continuă lucrările de tăiere a cablurilor tv, telefonie și internet de pe principalele bulevarde din municipiul Constanţa şi mutarea lor în subteran.

cabluri 2

Potrivit unui anunț de luni al Primăriei Constanța, după ce săptămâna trecută s-a lucrat intens la tăierea cablurilor pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între străzile I.G. Duca și Mircea cel Bătrân, începând de astăzi vor fi eliberați de cabluri stâlpii de pe bulevardul Aurel Vlaicu, porțiunea cuprinsă între intersecția cu strada Liliacului și strada Caraiman.

„Lucrările se execută treptat, astfel încât constănțenii să nu fie privați de serviciile operatorilor de telecomunicații. Mai exact, după ce sunt finalizate lucrările de construire a canalizației, operatorii de rețele au timp o perioadă să taie cablurile de pe stâlpi și să le introducă în subteran. Cei care nu au făcut acest lucru rămân fără ele și, implicit, clienții lor fără servicii”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *