Primăria Constanța continuă lucrările de asfaltare pe arterele secundare

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă programul de recondiționare a infrastructurii rutiere pe arterele secundare din zonele rezidențiale. Astfel, potrivit unui anunț de joi al municipalității, echipele SC Confort Urban SRL au intervenit ieri pe strada Ciocârliei. Carosabilul a fost frezat pentru a fi executate lucrări de asfaltare. Totodată, modernizarea zonei carosabile continuă în această săptămână pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, porțiunea cuprinsă între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Farului, unde asfaltul decopertat va fi recondiționat.

frezare carosabil strada Ciocarliei 2

Programul de reabilitare a arterelor secundare din zona Dacia a inclus și asfaltarea carosabilului pe strada Farului, tronsonul delimitat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu și bulevardul Tomis. De asemenea, au fost efectuate lucrări de frezare pe strada Salcâmilor, porțiunea cuprinsă între strada Poporului și strada Farului.

„Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor”, au precizat reprezentanții municipalității.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *