Primăria Constanța continuă investițiile în reamenajarea carosabilului pe străzile din cartierul Compozitorilor

Zona rezidențială din cartierul Compozitorilor este în plin proces de modernizare, tot mai multe străzi impracticabile se transformă în artere de circulație pe care traficul rutier se poate desfășura în condiții optime. Echipele SC Confort Urban SRL au demarat lucrările de reamenajare a zonei carosabile pe aleea Ion Voicu. Terenul este excavat în etapa premergătoare asfaltării. Potrivit municipalității, alte 5 străzi din cartierul Compozitorilor se află în curs de reameanajare. Pe strada Iosif Sava și aleea Muzicii se intervine asupra suprafaței carosabile prin turnarea mai multor straturi de piatră.

aleea Iosif Sava 3

Lucrări similare au loc și pe aleile Iosif Sava și Colindelor în timp ce pe strada Sabin Drăgoi s-a încheiat procesul de consolidare a infrastructurii rutiere, carosabilul urmând să fie îmbrăcat în asfalt. Se va executa prima etapă a lucrărilor de amenajare a zonei carosabile, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră. După ce această etapă este finalizată, se trece la faza doi de proiect care înseamnă intervenții pe partea exterioară, borduri și trotuare.

Investițiile în infrastructura rutieră vor cuprinde și străzile Ion Voicu și Clopoțeilor.

Conducătorii auto sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.