Primăria Constanța: „Construim străzi de la zero!”

Noi străzi din municipiul Constanța sunt construite de la zero, anunță luni Primăria Constanța. Din această săptămână, încep lucrările de investiții în infrastructura rutieră pe străzile Tache Ionescu și Theodor Pallady din cartierul Palazu Mare. În ceea ce priveste modernizarea traseelor pietonale, lucrările avansează pe bulevardul Mamaia, porțiunea cuprinsă între strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei. Se decopertează zona pietonală, simultan cu montarea pavelelor noi.

Pe strada Unirii, se reamenajează trotuarele pe porțiunea cuprinsă între strada Prelungirea Unirii și bulevardul Mamaia. Suprafața pietonală este reconfigurată, se amplasează pavele și se extind alveolele cu spațiu verde. Conform graficului de lucru, în această săptămână se va recondiționa cu asfalt parcarea din zona Sala Sporturilor. Pentru a permite colectarea apelor pluviale, în Portul Tomis se reconfigurează  zona carosabilă.

grafic lucrari 3 1

Zona de acces către plaja Modern este modernizată, se reabilitează elementele scărilor care permit staționarea persoanelor. În pasajul subteran de la Gară continuă lucrările de recondiționare a finisajelor exterioare de tencuieli.

Spațiile verzi din aliniamentele stradale sunt întreținute și igienizate. Se intervine cu echipamente profesionale.   Infrastructura de semnalizare rutieră este reabilitată, se recondiționează echipamentele de semaforizare și se montează indicatoare de informare în toate zonele din oraș. Totodată, se trasează marcajele rutiere la trecerile de pietoni și în parcările asfaltate.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.