Primăria Constanța: „Circulația se desfășoară normal. Toate străzile au fost curățate”

Circulația în municipiul Constanța se desfășoară normal, anunță, joi, reprezentanții Primăriei. Potrivit acestora, s-a împrăștiat material antiderapant iar toate străzile au fost curățate. Primăria Municipiului Constanța a scos utilajele de deszăpezire încă de aseară începând cu ora 23:00. Sărărițele au împrăștiat material antiderapant  iar autospecialele cu lamă, precum și frezele de mici dimensiuni sau ATV-uri cu sărărițe au fost pregatite să intervină în funcție de condițiile atmosferice.

CITEȘTE ȘI:

„În acest moment se circulă în condiții bune pe toate arterele din municipiu iar utilajele acționează în preajma spitalelor și unităților de învățământ. Mijloacele de transport în comun circulă normal, cu exepția zonei de după sensul giratoriu de la păpădie(Oxford) care este blocată de polițiștii rutieri din cauza unor  schele amplasate pe un bloc aflat în construcție, ce se pot prăbuși din cauza vântului puternic. Pe acest sector de drum, autobuzele 5-40 și 100 întorc la sensul giratoriu, iar 100 Carrefour de pe Lăpușneanu virează la stânga pe str. Dispensarului până la sensul giratoriu din Aurel Vlaicu unde virează iar la stânga spre Carrefour. Facem apel către toți constănțenii care ies  în trafic să aibă autoturismele echipate corespunzător, cu anvelope de iarnă”, au precizat reprezentanții municipalității.

Conform prognozei, Constanța se află sub cod portocaliu până la ora 08:00.

Având în vedere faptul că vântul suflă cu putere, Primăria Municipiului Constanța sfătuiește cetățenii să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie.

Conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, pe care vântul puternic îi poate rupe, și să circule cu atenție sporită prin dreptul panourilor publicitare.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799606142

Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *