Primăria Constanța: „Campania de plantare va continua până în luna iunie”

Plantările de primăvară sunt în toi la Constanța! Săptămâna trecută, în perioada 1-5 aprilie, au fost plantați 53 de arbori și 313 arbuști ornamentali, din diverse specii, potrivit unui anunț de luni al Primăriei Constanța.

Potrivit Primăriei, zonele în care s-a acționat sunt următoarele: scuarurile de pe strada Portiței, strada Primăverii, de la intersecţia străzii Nicolae Iorga cu aleea Lăcrămioarei, de la intersecția străzii Traian cu bulevardul 1 Mai, de la intersecția străzii Traian cu strada Prelungirea Traian; zona verde delimitată de bulevardul 1 Mai și bulevardul 1 Mai Vechi; strada Dobrilă Eugeniu; bulevardul Aurel Vlaicu, tronsonul cuprins între strada Arcului și Șoseaua Mangaliei, precum și strada Oborului, tronsonul cuprins între strada Labirint și strada București.

Campania de plantare va continua până în luna iunie a acestui an, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

„Facem apel la constănţeni să protejeze plantațiile nou-înființate, să contribuie la menținerea acestora în stare de vegetație și, dacă este cazul, să sesizeze Primăria Constanţa (0241.550055) sau Direcția Generală Poliția Locală (0241.484205 sau 0799.606142 – WhatsApp) în situația în care constată acte de vandalism sau de sustragere a materialului dendro-floricol din teren”, au transmis cei de la Primărie.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.