Primăria Constanța: Beneficiarii programului „RESPECT” vor primi tichetele valorice prin Poșta Română

Primăria municipiului Constanța anunță beneficiarii programului „RESPECT” că, începând cu data de 27 mai a.c., vor fi distribuite tichetele valorice prin Poșta Română, după cum urmează:

  • Beneficiarii care au depus cereri de înscriere până la data de 20 martie inclusiv vor primi două plicuri: unul cu 8 tichete valorice și unul cu 4 tichete valorice;
  • Beneficiarii care au depus cereri de înscriere în perioada 21 martie – 20 aprilie inclusiv vor primi un plic cu 4 tichete valorice.

 

Reamintim că tichetul este valabil până la data de 31.12.2016 și se distribuie numai pe baza actului de identitate în original.

 

Cei care nu vor fi găsiți la domiciliu, la reședință sau la adresa de corespondență vor primi un aviz în care sunt înscrise adresa punctului, intervalul orar și data până la care își pot ridica tichetele valorice.

 

Lista cu magazinele unde se pot utiliza tichetele valorice poate fi consultată pe site-ul Primăriei municipiului Constanța, www.primaria-constanta.ro, pe contul de facebook al instituției, precum și la pavilioanele de vară pentru pensionari.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.