Spread the love

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța a ieșit, din nou, la curățenie, anunță, sâmbătă, Primăria municipiului Constanța.

„După ce săptămâna trecută, angajații Direcției Generale de Asistență Socială Constanța, împreună cu rezidenții de la Căminul pentru persoane vârstnice Constanța, au participat la o acțiune de plantare de flori, astăzi, reprezentanții DGAS au continuat acțiunile de igienizare și ecologizare din cadrul celei de-a opta ediții a campaniei ”Curățăm Constanța Noastră”.
În această dimineață, 73 de pensionari însoțiți de 45 de reprezentanți ai DGAS au făcut curățenie și au igienizat în jurul celor 13 cluburi pentru seniori din oraș. Ulterior, alți 70 de angajați s-au oprit la cea mai nouă creșă de stat din municipiul Constanța, creșa ”Licuricii” și la cantina socială din cartierul Palazu Mare. Au făcut curățenie și au plantat pomi fructiferi, decorativi și flori. Primăria Municipiului Constanța mulțumește tuturor celor care s-au implicat în campania “Curățăm Constanța Noastră” și îi invită și pe ceilalți să se alăture pentru a transforma Constanța într-un oraș curat și modern, aşa cum ni-l dorim cu toții”
, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *