Primăria Constanța asigură cumpărăturile de strictă necesitate pentru persoanele vulnerabile

Primăria Municipiului Constanța vine în ajutorul persoanelor vulnerabile, fără aparținători. Astfel, potrivit unui anunț de miercuri al municipalității, echipe ale Direcției Generale de Asistență Sociale sunt disponibile NONSTOP la numărul de telefon 0737.55.22.70, pentru a face cumpărăturile de strictă necesitate bătrânilor fără niciun ajutor.

„Ne-am gândit la persoanele singure, la persoanele vulnerabile, la persoanele care nu au pe nimeni. Împreună cu Direcția Generală de Asistență Socială vom avea echipe în teren care vor face cumpărăturile în locul dumneavoastră și vă vor oferi asistență. Punem la dispoziția persoanelor vulnerabile numărul de telefon NONSTOP – 0737.55.22.70. Este extrem de important să luăm toate măsurile ce ne sunt indicate și, mai ales, să evităm toate deplasările inutile. Vă recomand din suflet, stați acasă!”, a spus primarul Decebal Făgădău.

Numărul de telefon NON STOP 0737.55.22.70 este valabil doar pentru persoanele vulnerabile care nu au aparținători. Echipele care fac cumpărăturile au legitimație de serviciu și poartă echipament de protecție cu mănuși și mască. Marfa se achită  în baza bonului fiscal.

Peste 40 de persoane au beneficiat  până acum de ajutorul echipelor Direcției Generale de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Constanța.

„Facem apel la constănțenii care au cunoștințe, vecini, persoane singure, să le transmită numărul de telefon NONSTOP – 0737.55.22.70”, au transmis reprezentanții municipalității.

Pe același subiect:

BILANȚ CORONAVIRUS: 29 de cazuri noi în România. La Constanța: 15 persoane confirmate POZITIV

Măsurile de combatere a coronavirus lovesc în… navigatori. SLN: „Companiile de navigație au SUSPENDAT pentru 30 de zile orice schimb de echipaj!”

APMC: Intră în carantină TOATE NAVELE care vin în Portul Constanța din zonele de risc

RAEDPP: „Cei care au majorat prețurile în piețe nu sunt producători locali. Sunați la ANAF!”

Făgădău, apel la Ministerul Sănătății: „ALOCAȚI FONDURI pentru acești eroi, medicii din Spitalul de Boli Infecțioase!”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Primăria Constanța asigură cumpărăturile de strictă necesitate pentru persoanele vulnerabile

  • joi, 19 martie 2020 la 21:21
    Permalink

    Cum se pot recupera banii de la agentii turistice ptr.imposibilitate efectuarii a unui pachet turistic luat ptr sarbatorile pascale in alta tara (De exemlu Bulgaria ) excursii platie din decembrie 2019.ce masuri sau luat ptr.astfel de situatiii care cred ca nu sunt putine.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.