Primăria Constanța: Aprilie, luna curățeniei generale! Campania „Curățăm Constanța Noastră”, la start

Au mai rămas doar câteva zile până la startul celei de-a opta ediții a campaniei „Curățăm Constanța Noastră”. La sfârșitul lunii aprilie, toate cartierele din oraș vor fi înfrumusețate, ecologizate și igienizate, potrivit celor de la Primăria Constanța. Unul dintre obiectivele acestei campanii este și educarea cetățenilor cu privire la efectele negative pe care poluarea le are asupra mediului şi asupra sănătății oamenilor.

Tot mai mulți constănțeni au înțeles cât de important este ca fiecare dintre noi să contribuie la curățenia din fața blocurilor sau a caselor în care locuiesc, așa că, s-au alăturat deja campaniei inițiate de Primăria Municipiului Constanța.

Pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro sunt prezentate toate acțiunile, datele și zonele de intervenție, precum și voluntarii care s-au implicat deja. Tot aici, oricine dorește să se implice în acțiunile de igienizare se poate înscrie. Toți voluntarii care se vor alătura campaniei vor primi echipamentele necesare pentru buna desfășurare a activității.

„Primăria Municipiului Constanța mulțumește tuturor celor care au înțeles că doar prin aportul fiecăruia dintre noi, ne vom putea mândri cu un oraș curat și mai frumos și și-au manifestat intenția de a participa la curățenia de primăvară”, spun, marți, reprezentanții Primăriei.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *