Primăria Constanța anunță programul lucrărilor edilitare din această săptămână

Lucrările de reabilitare a carosabilului se extind pe străzile din cartierul Abator. Conform graficului de lucru, în această săptămână se va decoperta carosabilul pe străzile Dunării și Frigului. Pe strada Caraiman, se vor executa lucrări de asfaltare pe tronsonul delimitat de bulevardul Aurel Vlaicu și bulevardul 1 Mai. Potrivit municipalității, în zona Dacia, se asfaltează carosabilul pe aleile Cameliei și Pictor Nicolae Tonitza. De asemenea, terenul delimitat de aleile Cameliei și Magnoliei este reamenajat pentru a fi construite noi locuri de parcare. zona Dacia, se asfaltează carosabilul pe aleile Cameliei și Pictor Nicolae Tonitza. De asemenea, terenul delimitat de aleile Cameliei și Magnoliei este reamenajat pentru a fi construite noi locuri de parcare. 

În ceea ce privește infrastructura pietonală, pe bulevardul Mamaia continuă lucrările de modernizare a tronsonului delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Alexandru cel Bun. Se montează borduri noi și pavele moderne pe suprafața decopertată. În ceea ce privește infrastructura pietonală, pe bulevardul Mamaia continuă lucrările de modernizare a tronsonului delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Alexandru cel Bun. Se montează borduri noi și pavele moderne pe suprafața decopertată. În ceea ce privește infrastructura pietonală, pe bulevardul Mamaia continuă lucrările de modernizare a tronsonului delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Alexandru cel Bun. Se montează borduri noi și pavele moderne pe suprafața decopertată.

Potrivit municipalității, suprafețele din pasajul subteran de la Gară sunt reamenajate, se refac finisajele exterioare și interioare de tencuieli. Spațiile verzi din aliniamentele stradale sunt igienizate corespunzător. Se curăță alveolele cu spațiu verde și se execută lucrări de întreținere a gardului viu. De asemenea, pentru optimizarea condițiilor de trafic rutier, se montează indicatoare de informare și se recondiționează echipamentele de semaforizare în toate zonele din oraș. Totodată, se aplică marcajele rutiere la trecerile de pietoni și în parcările asfaltate.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.