Spread the love

În perioada 1-31 iulie, constănțenii sunt invitați să participe la concursul „Mergi pe Jos! E simplu și sănătos!”, potrivit unui anunț de luni al municipalității.

Proiectul Portis Constanța prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Constanța“ lansează concursul „Mergi pe Jos! E simplu și sănătos! “, o competiție cu premii care are scopul de a încuraja mobilitatea pietonală în municipiul Constanța ca modalitate alternativă de deplasare în detrimentul utilizării autoturismului personal, pe distanțe scurte.

Potrivit Primăriei, competiția

se adresează persoanelor cu vârste de peste 18 ani iar înscrierea se poate face foarte ușor, fiind nevoie doar de un telefon mobil inteligent și acces la internet, prin aplicația gratuită STRAVA https://www.strava.com/ , disponibilă deja în AppStore și Google Play.

„Concurenții care vor realiza cele mai multe deplasări pietonale de peste 500 de metri, dar și cei care vor cumula pe perioada desfășurării concursului cei mai mulți kilometri parcurși pietonal vor fi răsplătiți cu premii constând în vouchere la magazine cu profil sportiv. Va exista și un premiu special pentru cei care reușesc să adune cât mai multe like-uri în mediul online.  Mai multe informații despre acest concurs veți găsi pe pagina de Facebook Portis Constanța”, au mai precizat reprezentanții Primăriei.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *