Primăria Constanța: „Amenajăm spații de joacă cu covor de cauciuc pentru cei mici”

Tobogane, căsuțe sau balansoare urmează să fie montate zilele următoare în mai multe spații de distracție pentru cei mai mici locuitori ai Constanței, precizează, miercuri, reprezentanții Primăriei Constanța. Asta după ce în ultimele două săptămâni au fost executate lucrările de infrastructură la locurile de joacă din mai multe zone ale orașului.

Mai precis, vorbim despre spațiile de la Casa de Cultură a Sindicatelor, aleea Mălinului, aleea Stejarului, strada Pescarilor bl FZ 15, strada Pescarilor bl BM 11, strada Dionisie cel Mic bl 50, aleea Daliei bl 128B, în primele două fiind amplasate deja și elementele de joacă.

„Tot în perioada următoare se va monta gardul de protecție și mobilierul urban. După finalizarea tuturor lucrărilor și când temperaturile vor permite va fi turnat  și covorul de cauciuc pentru protecția celor mici. Facem apel către toţi locuitoriii oraşului să nu folosească locurile de joacă în curs de amenajare, pentru a se evita riscul unor eventuale accidentări”, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

locuri joaca constanta

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.