Primăria Constanța: Activitățile organizate cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului au fost AMÂNATE

Evenimentele în aer liber vor fi amânate pentru data de 5 iunie, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. De luni, de la ora 15:00, și până astăzi, la ora 21:00, municipiul Constanța se află sub cod portocaliu de vreme severă.

Astfel, crosul organizat pe stadionul din cadrul Complexului Sportiv „Gheorghe Hagi” se va desfășura sâmbătă, 5 iunie, de la ora 11:00. Astfel, crosul organizat pe stadionul din cadrul Complexului Sportiv „Gheorghe Hagi” se va desfășura sâmbătă, 5 iunie, de la ora 11:00. Cursul de caiac susținut de elevii de performanță de la L.P.S „Nicolae Rotaru” Constanța la Baza Nautică din Parcul Tăbăcărie va avea loc sâmbătă, 5 iunie, de la ora 16:00.  

Activitățile sunt organizate de Primăria Municipiului Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanța și Facultatea de Educație Fizică și Sport, în parteneriat cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța, Direcția de Sănătate Publică Constanța, Crucea Roșie Română- Filiala Constanța, Palatul Copiilor Constanța, CSS1 Constanța, BC Athletic Constanța și cu sprijinul Auchan Vivo, Decathlon și Catena.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *