Primăria Constanța: Accesul autovehiculelor în zona peninsulară, doar pe bază de PERMIS!

Primăria Municipiului Constanța anunță luni că, prin SC Confort Urban SRL, a început să monteze astăzi, în zona peninsulară, noile indicatoare rutiere.

CITEȘTE ȘI:

Amintim că noul Regulament de acces prevede ca zona peninsulară să fie separată în zone exclusiv pietonale și zone ocazional carosabile iar accesul vehiculelor în interiorul zonei pietonale să se facă doar în baza unui permis.

Începând cu data de 15 martie 2019, constănțenii pot depune cererile pentru obținerea permiselor de acces în zona peninsulară.

Potrivit Primăriei Constanța, documentele se depun la Direcția Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța (Strada Ștefan Mihăileanu, nr.10) și la Serviciul Public de Impozite și Taxe (sediile de pe bulevardul Tomis, nr. 112, strada Sulmona, nr. 22 și la cel din incinta City Park Mall, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr.116). Documentația scanată se poate depune și online la adresa de mail permise.acceszp@primaria-constanta.ro iar documentele în original se vor prezenta doar în momentul în care se ridică permisul.

Precizăm că Primăria Municipiului Constanța eliberează în mod gratuit permisele de acces în zona peninsulară. Mai multe detalii despre documentele necesare obținerii permiselor de acces puteți afla AICI!

„Pentru moment, în zona peninsulară pot intra toate autovehiculele, iar constănțenii vor fi informați în timp util despre data la care vor avea acces doar posesorii de permis”, au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *