Primăria Constanța a semnat contractul de furnizare autobuze și stații de încărcare electrice

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, și reprezentanții S.C. New Kopel Car Import S.R.L, au semnat miercuri dimineață contractul de furnizare autobuze electrice și stații de încărcare electrice. Video, disponibil AICI!

ct bus 2

La semnarea contractului a participat și directorul general al CT BUS, Bogdan Niță:

Licitația organizată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a fost câștigată de o companie care va livra autobuze BYD de 12 metri și stațiile necesare pentru încărcarea rapidă în cap de linie și încărcarea lentă în baza CT BUS. Autobuzele BYD vor reconstitui prima axă electrică din transportul public constănțean modern: Traseul 100 – Gară – Sat Vacanță: 12 autobuze, Traseul 100C – Gară – Carrefour: 4 autobuze Traseul 43M – Gară – VIVO: 4 autobuze Proiectul început de mai bine de 2 ani continuă cu licitația pentru 21 de autobuze electrice de 10 metri care se află în faza de evaluare a ofertelor”, a transmis Niță.

În cadrul proiectului „Achiziție mijloace de transport public – autobuze electrice 12 metri ses, Alba Iulia, Buzău, Constanța, Ploiești”, cod SMIS 127739, vor fi furnizate: 20 autobuze electrice cu lungimea de aproximativ 12 metri, 20 de stații reîncărcare lentă și 5 stații de încărcare rapidă. Durata contractului este de 24 de luni de la semnare.

ct bus 3

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.