Spread the love

Primăria Municipiului Constanţa anunță, vineri, faptul că organizează concurs la sediul din bd. Tomis nr. 51, pentru ocuparea funcției contractuale de conducere vacante de șef Serviciu pregătire ședințe consiliul local – 1 post, astfel:

• Condiții generale: să îndeplinească condițiile de ocupare a unui post contractual vacant prevăzute de art.3 din anexa la Hotărârea Guvernului nr.286/2011, cu modificările și completările ulterioare;

• Condiții specifice: studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă cu specializarea: științe juridice, administrație publică, studii universitare de masterat în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției contractuale, vechime minimum 5 ani în specialitatea studiilor.

Concursul constă în proba scrisă la data de 24.02.2020, ora 10:00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 26.02.2020, ora 14:00.

Bibliografia şi actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei. Dosarele de concurs se depun în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării anunțului. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel.: 0241/488.137.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *