Spread the love

Primăria comunei constănțene Castelu anunță că organizează concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante contractuale. Este vorba despre un post de mediator sanitar și de un asistent medical comunitar.

Potrivit primăriei Castelu, termenul limită pentru depunerea dosarelor pentru ambele posturi este 5 aprilie a.c., proba scrisă va avea loc pe 14 aprilie, iar interviul pe 18 aprilie.

Pentru postul de mediator sanitar, printre condițiile specifice se regăsesc următoarele: absolvent studii gimnaziale sau liceale, absolvent al cursului de mediator sanitar (certificat de mediator sanitar) sau să fie de etnie romă. Pentru postul de asistent medical comunitar, candidații trebuie să aibă, printre altele, starea de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate.

Informații suplimentare se pot obține la sediul primăriei comunei Castelu, din str. Republicii, nr. 58 sau la telefon: 0241/814983.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *