Primăria: Au fost amenajate peste 1.500 de locuri de parcare pentru constănțeni

Peste 1.500 de noi locuri de parcare pentru constănțeni au fost amenajate în ultimele luni de Primăria Constanța, anunță, vineri, reprezentanții municipalității. Cele mai multe au apărut în locul garajelor demolate și sunt destinate riveranilor care au acum condiții civilizate pentru a-și putea parca autoturismele.

„Parcări noi au fost construite în mai multe zone din oraș, în cartierele Inel 1, Inel 2, Km 5, Tomis, 2, Tomis Nord, Faleză Nord, Poarta 6, iar lucrările de amenajare de noi locuri de parcare vor continua”, au declarat reprezentanții Primăriei.

Pe lângă cele peste 1.500 de locuri noi, echipele Primăriei Municipiului Constanța au retrasat alte peste trei mii de locuri.

„Aici erau garaje. Au fost demolate și suntem foarte mulțumiți de ceea ce s-a întâmplat”, declară locuitorii de pe strada Plantelor, acolo unde Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban a amenajat o parcare nouă, cu 45 de locuri.

Echipele Primăriei Municipiului Constanța consolidează în aceste zile infrastructura noii parcări de pe strada Mugurului, în spatele bl.22.

amenajare parcari 3 1

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.