Primăria anunță lucrări edilitare în mai multe zone din oraș

În această săptămână, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să reabiliteze trotuarele pe strada Mircea cel Bătrân, pe strada Mihai Viteazu, între strada Traian și bulevardul Ferdinand, pe strada Unirii, între strada Ion Rațiu și strada Zorelelor, pe rampele de acces către Pasajul Cumpenei și pe aleea de acces către Școala Gimnazială Nr. 29 Mihai Viteazu.

Concomitent, se acționează asupra carosabilului pe strada Tudor Vladimirescu, pe strada I.G. Duca și pe aleea de acces dinspre strada Dinonisie cel Mic către strada Soveja, potrivit reprezentanților municipalității.

„Conform graficului de lucru, echipele administratorului drumului public intervin pe străzile Prelungirea Recoltei și Prelungirea Eduard Caudella. Tot în această săptămână, continuă amenajarea de noi locuri de parcare pe strada Mugurului, în spatele bl. 22. De asemenea, continuă realizarea de marcaje rutiere în zona trecerilor de pietoni și în stațiile de autobuz și taxi”, au transmis cei de la Primărie.

grafic lucrari edilitare 2

Totodată, Primăria continuă să îmbunătățească vizibilitatea trecerilor de pietoni din oraș. Astfel, au fost aplicate marcaje bicolore la trecerile de pietoni din mai multe zone din oraș. Marcajele pietonale au fost vopsite în culorile alb și roșu, pentru creșterea vizibilității și pentru a atrage atenția șoferilor. Totodată, au fost instalate sisteme de presemnalizare din material termoplastic.

marcaje treceri de pietoni 5

Echipele administratorului drumului public au acționat la trecerile de pietoni situate:

– pe bulevardul Lăpușneanu, în zona Universității Andrei Șaguna și în dreptul pieței Tomis III;

– pe bulevardul I.C. Brătianu, în dreptul Școlii Gimnaziale Nr. 8 și în zona Policlinicii CFR;

– pe strada Soveja, la intersecția cu strada Chiliei;

– pe bulevardul Tomis, în zona Macul Roșu și la intersecția cu strada Farului.

Acțiuni similare se vor desfășura în perioada următoare în zona trecerilor de pietoni de pe marile bulevarde, mai precizează reprezentanții municipalității.

marcaje treceri de pietoni 3

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.