Spread the love

Primăria Municipiului Constanța anunță, luni, faptul că a lansat și pune la dispoziție persoanelor care au nevoie de ajutor în aceste momente grele, dar și celor care vor să ajute, o platformă online prin care constănțenii pot lua legătura unii cu ceilalți.

Platforma Împreună pentru Constanța este „un liant între toți cei aflați în dificultate și cei care au posibilitatea și vor să acorde asistență în orice mod posibil”.

„Tineri, copii, bătrâni, cu toții suntem acum o mare familie care are nevoie să își dea mâna și să lupte împotriva inamicului invizibil. Prin această modalitate de interacțiune on-line, cei singuri pot fi auziți, iar cei care au posibilități pot face lucruri mari pentru semenii lor. Platforma poate fi accesată, prin intermediul celor două butoane, de oricine vrea să ajute sau are nevoie de ajutor. Aici, constănțenii pot lua legătura unii cu alții și pot crea o comunitate responsabilă, unită, gata să izbândească în aceste momente grele, cauzate de răspândirea virusului COVID 19”, au precizat reprezentanții municipalității.

Platforma Împreună pentru Constanța este disponibilă AICI!

Totodată, Primăria vine în ajutorul persoanelor vulnerabile, fără aparținători. Astfel, echipe ale Direcției Generale de Asistență Sociale sunt disponibile NONSTOP la numărul de telefon 0737.55.22.70, pentru a face cumpărăturile de strictă necesitate bătrânilor fără niciun ajutor.

Numărul de telefon NON STOP 0737.55.22.70 este valabil doar pentru persoanele vulnerabile care nu au aparținători. Echipele care fac cumpărăturile au legitimație de serviciu și poartă echipament de protecție cu mănuși și mască. Marfa se achită  în baza bonului fiscal.

Pe același subiect:

DONEAZĂ pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța!

În Constanța a apărut o linie telefonică gratuită HELPLINE: Consiliere pentru reducerea efectelor izolării la domiciliu

Linie de CONSILIERE PSIHOLOGICĂ GRATUITĂ pentru cadrele didactice, părinți și elevi

Documentele eliberate de autoritățile publice care expiră pe perioada stării de urgență își PĂSTREAZĂ valabilitatea

Polițiștii și jandarmii constănțeni au început să dea amenzi. „Nerespectarea izolării la domiciliu poate aduce și ÎNCHISOAREA de la 6 luni la 2 ani”

Spitalul de Boli Infecțioase Constanța: „Nu avem NICI UN CAZ cu evoluție gravă. Medicii vă roagă să STAȚI ACASĂ!”

CT BUS: „Scaunele din autobuze sunt marcate pentru a se respecta distanța minimă de siguranță”

Ședință extraordinară a Consiliului Local Constanța. S-au alocat 2,5 milioane lei pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase

Poliția Locală îi trimite acasă pe bătrânii constănțeni care umblă brambura prin oraș

RAEDPP Constanța continuă operațiunile de dezinfecție în piețele agroalimentare

Făgădău cere Guvernului SCUTIREA pe TREI LUNI a taxării operatorilor din turism

Comercianții din piețele constănțene, controlați de Poliția Locală, pentru CREȘTEREA NEJUSTIFICATĂ a prețurilor

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *