Primăria a lansat o platformă gratuită cu LECȚII ONLINE pentru elevi, părinți și profesori

Primăria Municipiului Constanța împreună cu Orange România pun la dispoziția elevilor, părinților și profesorilor o platformă gratuită de lecții online care vine în sprijinul actului educațional în această perioadă în care unitățile de învățământ sunt închise.

Punem la dispoziție, prin bunăvoința operatorului Orange România, o platformă gratuită, care se numește www.24edu.ro, o platformă unde toți profesorii, elevii si părinții vor avea acces, astfel încât să mutăm în mediul online acest proces educațional. Cadrele didactice, elevii și părinții vor avea conturi cu care vor accesa atât platforma, cât și aplicațiile gratuite (IOS și ANDROID): 24eduprofesor și 24eduparinte. Profesorii vor putea să își încarce singuri lecțiile, atât în format text, cât și video. Platforma are și o bibliotecă virtuală de peste 2000 de volume”, a transmis primarul Decebal Făgădău.

În cadrul platformei, folosită deja de aproape 350 de școli din România, este disponibil sistemul de învățare online prin care profesorii pot susține lecțiile în mediul virtual. Pentru instruirea în utilizare a cadrelor didactice, elevilor și părinților, au fost pregătite video-uri suport pentru utilizarea sistemului.

Toate unitățile de învățământ din municipiul Constanța se pot înscrie pe platforma www.24edu.ro, printr-o solicitare trimisă pe adresa de e-mail implementare@24.ro.

CITEȘTE ȘI:

DONEAZĂ pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța!

Linie de CONSILIERE PSIHOLOGICĂ GRATUITĂ pentru cadrele didactice, părinți și elevi

Primăria a lansat platforma ÎMPREUNĂ PENTRU CONSTANȚA, interacțiune online în care „cei singuri pot fi auziți”

În Constanța a apărut o linie telefonică gratuită HELPLINE: Consiliere pentru reducerea efectelor izolării la domiciliu

Autoritatea pentru Digitalizarea României și DSU lansează o platformă online, bazată pe scenarii posibile prin care poate trece populația

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.