Primăria a început demolarea chioșcurilor RODIPET: „Astfel de acțiuni vor avea loc oriunde sunt construcții care strică imaginea orașului”

Foste puncte de difuzare a presei, aflate în paragină de ani de zile, chioșcurile RODIPET au devenit depozite de gunoaie. Prin dispoziția primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, două dintre chioșcuri au fost dezafectate. Este vorba despre chioșcul aflat în zona Cireșica, la capătul liniei 42-43, dar și despre cel din zona Marinarul, de pe strada Soveja. Ambele deveniseră deja un focar de infecție, erau desenate cu graffiti și  stricau, pur și simplu, imaginea orașului. Dezafectarea a fost posibilă după ce proprietarii au fost somați să se conformeze prevederilor legale, potrivit reprezentanților Primăriei Constanța.

„Urmează în curând ca și celelalte trei chioșcuri aflate în zonele Tomis II, ICIL și Gară, aflate, de asemenea, într-o stare deplorabilă,  să fie demolate de proprietari. Astfel de acțiuni vor avea loc oriunde sunt construcții care strică imaginea orașului”, au precizat cei de la Primărie.

În cazul în care nu se conformează, proprietarii pot fi sancționați cu amenzi cuprinse între 1.000 și 100.000 de lei, iar desființarea va fi făcută de către autoritatea publică locală, pe cheltuiala contravenientului.

demolare chiosc rodipet 2

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.