Previzibil? Radu Mazăre a FUGIT în Madagascar și cere AZIL POLITIC!

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, se află, în aceste momente, în Madagascar, unde face demersuri pentru a obține azil politic. Polițiștii au aflat aceste aspecte chiar de la Mazăre. Acesta avea obligația să se prezinte, periodic, conform deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție, la sediul IPJ Constanța pentru a da cu subsemnatul, numai că, sâmbătă, nu s-a mai prezentat!

„Sunt o ţintă a statului paralel. (…) Pentru toate aceste motive am decis să cer azil statului Madagascar. Când în România va exista o justitie reală, mă voi întoarce” a scris Radu Mazăre într-o scrisoare adresată jurnalistului Victor Ciutacu.

CITEȘTE ȘI:

Pronunțare în Dosarul Retrocedărilor: RADU MAZĂRE, patru ani CU SUSPENDARE!

„Astăzi, 30 decembrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Biroului Supravegherii Judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța s-au sesizat cu privire la faptul că, un bărbat aflat în control judiciar, în baza unei decizii a Înaltei Curți de Casație si Justiție, nu s-a prezentat pentru a semna în graficul de prezență. După verificările efectuate, cel în cauză a informat ofițerul de caz că se afla pe teritoriul statului Madagascar unde face demersuri pentru a obține azil politic. Conform procedurii, polițiștii constănțeni au sesizat Înalta Curte de Casație si Justiție. Menționăm că măsura privind controlul judiciar nu prevedea interdicția de a părăsi țara. Pe toată perioada existenței masurii preventive a controlului judiciar, polițiștii nu au constatat încălcări ale obligațiilor impuse”, au precizat, sâmbătă, reprezentanții IPJ Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Partenerul de afaceri al lui Radu Mazăre, fugarul Avraham Morgenstern, a fost PRINS în Argentina!

Radu Mazăre a demisionat în mai 2015 din funcția de primar al Constanței.

„Chiar dacă uneori am fost prea rebel sau nonconformist, toată priceperea mea și energia mea mi-am dedicat-o comunității. Pentru greșelile făcute îmi cer iertare în fața tuturor. Dorința mea de a face bine orașului și locuitorilor săi nu justifică însă nedreptățile, stresul și chinul la care sunt supus de atâta vreme.Drept pentru care demisionez din funcția de primar al municipiului Constanța”, preciza atunci Mazăre.

CITEȘTE ȘI:

Radu Mazăre și Alexandru Mazăre, trimiși în judecată pentru luare de mită!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*