Președintele PNL Năvodari, George Niculescu, a marcat Ora Pământului printr-o acţiune de strângere a deşeurilor de pe plajă

Ora Pământului este un eveniment organizat la nivel global. Cu această ocazie, membrii organizației PNL Năvodari au participat, sâmbătă, la o acţiune de ecologizare pe plaja din Năvodari, acțiune care a strâns peste 30 de adulţi şi copii.

CITEȘTE ȘI:

Potrivit liberalilor constănțeni, această acţiune a făcut apel la simţul civic al cetăţenilor, a fost un îndemn la adresa populaţiei de a lua atitudine în privinţa responsabilităţii faţă de mediul înconjurător.

Totodată, consilierul judeţean liberal, George Niculescu a dorit să tragă un semnal de alarmă privind schimbările climatice pe care noi, oamenii le putem influenţa.

Natura ne oferă toate lucrurile necesare vieţii – de la aerul pe care-l respirăm până la apa pe care o bem. De aceea, preocuparea societăţii pentru un mediu mai curat şi mai sănătos ar trebui să crească. Cu toate acestea, consider că noi, oamenii încă nu suntem foarte conştienţi de pericolele la care ne expunem prin acţiunile exercitate asupra naturii. De aceea, este important ca toţi locuitorii acestei planete să se implice în acţiunile ce aduc bunăstarea şi protejarea mediului înconjurător. Legătura noastră cu Pământul și natura este incontestabilă: câștigul planetei noastre este câștigul tuturor.”, a declarat preşedintele organizaţiei PNL Năvodari, George Niculescu.

pnl navodari igienizare plaja 2

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *