Președintele PND, Daniel Fenechiu, încheie campania electorală la Constanța

Daniel Fenechiu, președintele Partidului Național Democrat (PND), va saluta vineri organizația județeană a PND Constanța. El va fi așteptat de membri și simpatizanți la sediul organizației locale (Bd. Ferdinand nr.51 A), de la ora 11.30, la Ovidiu, iar la ora 12.00 va fi prezent la Lumina.

Cu acest prilej, PND Constanța atrage atenția asupra pericolului extrem reprezentat de refuzul vechilor partide – care au administrat dezastruos orașul – de a sprijini lupta anticorupție, depolitizarea instituțiilor și eforturile de curățare a clasei politice împotriva foștilor comuniști!

Facem un apel la toți constănțenii să trateze cu responsabilitate participarea la vot și să acționeze hotărât împotriva oricăror șanse de refacere a vechilor structuri de tip USL la Constanța, împotriva oricăror posibile înțelegeri dintre PSD și PNL de a decide mai departe soarta acestui județ devastat de sărăcie, șomaj, politicieni cu dosare penale și incompetență! (…) Alegerile din data de 5 iunie reprezintă singura șansă democratică prin care românii pot sancționa corupția, trădarea și nemernicia vechilor partide cu lideri penali, singura șansă prin care constănțenii pot spune un NU hotărât împotriva taxelor nejustificat de mari la utilități, șomajului provocat de vechile grupuri infracționale care au căpușat administrația, distrugerii spațiilor verzi, abuzurilor de orice fel și a celor care au pus mai presus propriile interese decât viața, sănătatea și nivelul de trai al celor care le-am suportat minciunile și neputința în ultimii 26 ani, susțin cei de la PND Constanța.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *