Președintele PES Activists Constanța, la Congresul Socialiștilor Europeni de la Lisabona! Frans Timmermans și-a lansat candidatura la șefia Comisiei Europene

O delegație compusă din zece membri ai PES Activists România, printre care și constănțeanul Traian-Răzvan Petrescu, președintele PES Activists Constanța și membru al Biroului Permanent Național al PES Activists România, a participat zilele trecute la Congresul Socialiștilor Europeni care s-a desfășurat în Lisabona. În cadrul Congresului, bulgarul Sergei Stanishev a fost reales în funcția de președinte al Partidului Socialiștilor Europeni.

„Sergei este un adevărat prieten al României și al stângii românești. Împreună luptăm pentru aderarea României și Bulgariei la Schengen. Sub coordonarea sa ne propunem ca la viitoarele alegeri pentru Parlamentul European să ne menținem discursul pro-european luptând pentru o Europă echitabilă, liberă și sustenabilă pentru toți cetățenii săi“, a declarat Victor Negrescu, liderul PES Activists România.

Sergei Stanishev a fost votat de 84% dintre delegații prezenți la Congresul PES.

„Echitabilă, liberă și sustenabilă este Europa pe care ne-o dorim! Viitorul României este într-o Europă puternică și unită. Îl felicit pe domnul Sergei Stanishev pentru realegerea în funcția de Președinte al Socialiștilor Europeni“, a punctat Răzvan-Traian Petrescu.

Social democrații constănțeni au precizat că, tot în cadrul Congresului Socialiștilor Europeni de la Lisabona, prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, și-a lansat campania pentru șefia Comisiei Europene.

pes activists 2

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.