Președintele Camerei Deputaților și al Senatului s-au vaccinat împotriva covid-19. Orban: „Românii să aibă încredere!”

Preşedinţii Senatului, Anca Dragu, şi Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, s-au vaccinat, marți, împotriva Covid-19. Cei doi au fost imunizaţi împotriva COVID-19, începând cu ora 10,00, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.

După vaccinare, Anca Dragu a explicat că doar prin intermediul vaccinării putem reveni la viața noastră normală.

M-am vaccinat pentru că doar astfel putem să ne reluăm viețile, putem să ne vizităm familia, putem să ne plimbăm, putem revenim la viața noastră normală.(…) Vaccinarea este un semn foarte bun pentru economia românească și este un semn bun pentru acest început de an”, a spus Anca Dragu.

La rândul său, Orban a spus că a ales să se vaccineze public pentru a da un exemplu tuturor cetățenilor.

Am luat decizia de a mă vaccina în special pentru a arăta românilor că trebuie să aibă încredere în vaccin, că nu există niciun risc în procesul de vaccinare. Vaccinarea este singura șansă pentru a reveni la o viață normală, această campanie este fundamentală pentru întreaga societate și pentru repornirea economiei”, a explicat Orban.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

One thought on “Președintele Camerei Deputaților și al Senatului s-au vaccinat împotriva covid-19. Orban: „Românii să aibă încredere!”

  • miercuri, 20 ianuarie 2021 la 14:00
    Permalink

    Auziti ce zice Orban: „Românii să aibă încredere!”….in cine , in ce sa mai aiba incredere? că nu există niciun risc în procesul de vaccinare. Vaccinarea este singura șansă pentru a reveni la o viață normală, această campanie este fundamentală pentru întreaga societate și pentru repornirea economiei”, a explicat Orban.” Ha , ha ha …probabil ca in procesul de vaccinare nu este risc , dar IN VACCIN ETE UN MARE RISC….spun medici specialisti. ORICE medicament si vaccin are REACTII ADVERSE. Trebuie sa fii……..nu stiu cum sa nu stii sau sa nu recunosti asta. Vaccinul este singura solutie ca UNII SA FACA BANI….nu pentru a scapa de pandemie. TREZITI-VA oameni buni!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *