Premierul Ciucă a stabilit, după discuţiile cu miniştrii Energiei, de Finanţe şi al Agriculturii, că NU se impune RAȚIONALIZAREA alimentelor

Premierul Nicolae Ciucă a avut, luni la Palatul Victoria, o întâlnire de lucru cu miniştrii Energiei Virgil Popescu, Finanţelor Adrian Câciu, şi Agriculturii Adrian Chesnoiu, alături de secretarul general al Guvernului Marian Neacşu, şi de şeful Cancelariei Prim-ministrului Mircea Abrudean. Reprezentanţii Guvernului vor continua evaluarea situaţiei generate de creşterea preţurilor la gaze naturale şi energie electrică, iar în cadrul evaluărilor, participanţii au subliniat că, potrivit analizei specialiştilor, nu este necesară raţionalizarea alimentelor, România nefiind afectată de o asemenea perspectivă, arată comunicatul de presă al Executivului.

La reuniunea de luni a fost analizat impactul măsurilor adoptate de Guvern în domeniile economic şi energiei pentru protejarea populaţiei şi a mediului de afaceri. Reprezentanţii Guvernului vor continua evaluarea situaţiei generate de creşterea preţurilor la gaze naturale şi energie electrică, Executivul fiind decis să consolideze efectele măsurilor stabilite pentru a ajuta consumatorii casnici şi a asigura funcţionarea în condiţii optime a serviciilor publice şi a economiei. Totodată, „în cadrul evaluărilor, participanţii au subliniat că, potrivit analizei specialiştilor, nu este necesară raţionalizarea alimentelor, România nefiind afectată de o asemenea perspectivă”, conchide sursa menţionată.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *