PREMIERĂ: Primarul Vergil Chițac, în ședință cu liberalii constănțeni

Miercuri seară a fost ședință la PNL Constanța, convocată de președintele organizației municipale, senatorul Septimiu Bourceanu. Pentru prima dată, la discuții a fost prezent și primarul Vergil Chițac. Susținut de PNL, dar cu o imagine de independent, Chițac a înțeles că seria de gafe îngrozitoare din ultima perioadă trebuie dreasă prin susținerea partidului.

Liberalii constănțeni sunt cunoscuți pentru toleranța lor, care ajunge până în pânzele albe, însă acum vorbim despre o linie roșie pe care primarul Chițac a depășit-o. Amintim că edilul a demarat o operațiune juridică sortită din start eșecului, care a dus și la demisia șefului de la Patrimoniu, Cătălin Cucoară; regulamentul parcărilor, regulamentul de taxi, intervenția ilegală asupra directorului de la Asistență Socială, sensurile unice fără nici o noimă ș.a.m.d.

Mandatul lui Chițac este compromis, e clar pentru toată lumea, iar o altă candidatură este exclusă, însă toate aceste gafe sunt decontate de liberali, care se străduiesc să iasă onorabil din această experiență nefericită. Astfel, ședința convocată și prezidată de Bourceanu a avut scopul de armonizare pentru ședința de mâine a Consiliului Local Municipal, în care primarul Chițac va fi supus unui nou asediu. Pe ordinea de zi figurează regulamentul parcărilor, dar și noua organigramă a Primăriei, ruptă total de realitățile Constanței.

La ședința de miercuri seară, primarul Chițac a fost prezent mai mult de două ore, a recunoscut funcțiile liberalilor constănțeni – senatorul, deputații, șefii de organizații ș.a.m.d. și a discutat cu consilierii locali.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.