Spread the love

Începând cu data de 22 septembrie a.c., județul Constanța va avea un al doilea sediu în care cetățenii pot înmatricula vehicule sau pot obține plăcuțele cu numere de înmatriculare sau provizorii. Noul punct va funcționa în localitatea Medgidia și va fi coordonat prin Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Constanța. Potrivit Instituției Prefectului Constanța, activitatea sediului secundar se va desfășura în zilele de marți și joi, între orele 09:00 și 14:00. Spațiul destinat lucrului cu publicul a fost pus la dispoziție de către Poliția Municipiului Medgidia, din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

Măsura a fost luată în urma emiterii Ordinului nr. 139/16.09.2020, emis de Ministerul Afacerilor Interne și vizează necesitatea facilitării accesului cetățenilor la serviciile publice de înmatriculare.

Sediul din Medgidia este unul dintre cele 26 deschise în județe din toată țara.

„Acest sediu secundar din Medgidia va veni în întâmpinarea celor din localitate, pentru că discutăm despre un oraș cu aproape 40.000 de locuitori. De asemenea, va deservi și localitățile limitrofe, dar și pe cei din Cernavodă sau Hârșova, care pot ajunge mai rapid în Medgidia. Astfel, va fi degrevată și activitatea centrului din Constanța, în care volumul de muncă este mult peste media din țară”, a declarat George Niculescu, prefectul județului Constanța.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *