Spread the love

Alte două cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 au fost confirmate în rândul angajaților din Instituția Prefectului – Județul Constanța, bilanțul total ajungând la patru persoane infectate cu noul coronavirus, cel mai recent caz fiind depistat pe 20 iulie. Potrivit unei informări de miercuri a prefecturii, este vorba despre un bărbat în vârstă de 51 de ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța și o femeie de 46 de ani, internată la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța.

Așa cum presupune protocolul impus de Direcția de Sănătate Publică Constanța, toate birourile din cadrul Instituției Prefectului au fost, astăzi, dezinfectate temeinic. În același timp, DSP Constanța a demarat anchetele epidemiologice. De asemenea, primul caz de COVID-19 din Prefectura Constanța, înregistrat pe 6 iulie a.c., nu mai poate fi considerat „caz activ”, având în vedere că angajata instituției a fost declarată vindecată.

„Trebuie să fim foarte atenți în continuare și să gestionăm această situație cu mult calm și maturitate. Respectăm toate recomandările DSP-ului și țin să le reamintesc, atât colegilor, cât și constănțenilor, faptul că acest virus are o forță deosebită și ne poate lovi pe fiecare dintre noi. În niciun moment, să nu fim neglijenți, pentru că repercusiunile pot fi foarte mari. Colegii noștri sunt bine îngrijiți de medicii constănțeni, iar starea lor generală este una bună. Le urăm, cu toții, însănătoșire grabnică!”, a declarat prefectul județului Constanța, George Niculescu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *