Prefectura CONSTANȚA: 206 persoane VINDECATE! AMENZI de 15 MILIOANE lei pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 248 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 12 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 206 pacienți au fost declarați vindecați. De altfel, rata de vindecare din Constanța este de peste 80%, printre cele mai ridicate din toată țara, anunță, vineri, Instituția Prefectului Constanța. Astfel, în centrele de carantinare din județul Constanța se află, în acest moment, 396 de persoane, care ocupă 17% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul județului sunt 633 de persoane în izolare la domiciliu.

De la intrarea în vigoare a Ordonanțelor Militare, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul I.P.J. Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.J.M. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, 10.203 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 14.980.495 lei. Dintre acestea, 39 au fost aplicate doar în ultimele 24 de ore, în valoare de 37.500 lei, din care 27, pentru nerespectarea măsurilor impuse prin Ordonanța Militară nr. 3. În ultimele 24 de ore, au fost efectuate 396 de verificări cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse (măsuri de izolare, verificarea documentelor privind deplasarea sau libera circulație). Totodată, în ultimele 24 de ore, polițiștii constănțeni au controlat 44 de societăți comerciale și PFA. Pentru verificarea măsurilor impuse prin Ordonanțele Militare în vigoare, peste 850 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța, Garda de Coastă, M.Ap.N.) au fost angrenate în județul Constanța, în ultimele 24 de ore.

„Facem precizarea că datele sunt actualizate în mod constant, iar informațiile cu privire la situația COVID-19 la nivelul județului Constanța sunt în continuă dinamică. Facem apel către toți locuitorii județului Constanța să respecte TOATE prevederile Ordonanțelor Militare emise. Evitați ieșirile nejustificate din casă, rezumați-vă să păstrați distanța față de celelalte persoane și să respectați toate recomandările de igienă reiterate de către specialiști!”, au precizat reprezentanții prefecturii.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *