Prefectura: 95 de persoane infectate cu coronavirus, internate la Constanța

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 528 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 23 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 466 de pacienți au fost declarați vindecați (din Constanța și alte județe), transmite vineri Instituția Prefectului Constanța. În acest moment, sunt 95 de persoane internate, dintre care 88 din județul Constanța și 7 din alte județe, același număr raportat și joi. Prefectura menționează că persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.

Până în acest moment, 13 persoane confirmate cu virusul SARS-CoV-2 au fost externate la cerere din unitățile medicale din județul Constanța. Dintre acestea, 4 au fost externate în ultimele 24 de ore.

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României. În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, un număr total de 89 de sancțiuni contravenționale (în cuantum de 24.090 de lei), dintre care 5 pentru nerespectarea măsurilor prevăzute în Legea 55/2020. De asemenea, în ultimele 24 de ore, forțele abilitate de control au verificat 7 societăți comerciale și PFA. În cursul zilei de ieri, 09 iulie a.c., peste 850 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *