Prefectura: 48 de persoane infectate cu coronavirus, internate la Constanța. ZERO AMENZI în ultimele 24 de ore

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 266 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 16 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 251 de pacienți au fost declarați vindecați (din județele Constanța, Tulcea și Ialomița). În acest moment, potrivit Instituției Prefectului Constanța, mai sunt 48 de persoane internate, dintre care 25 din județul Constanța și 23 din județele Tulcea și Ialomița, cu două persoane mai puțin față de raportarea de joi.

Potrivit prefecturii, în centrele de carantinare din județul Constanța se află, în acest moment, 201 persoane, care ocupă 9% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul județului sunt 1.688 de persoane în izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore, nu s-au aplicat amenzi persoanelor care nu au respectat carantinarea sau izolarea.

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României. În cursul zilei de ieri, 21 mai a.c., peste 850 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. Obiectivul principal al misiunilor întreprinse este acela de a spori siguranța cetățenilor în noul context. Odată cu trecerea în starea de alertă pe teritoriul României, forțele de ordine acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

„Facem precizarea că datele sunt actualizate în mod constant, iar informațiile cu privire la situația COVID-19 la nivelul județului Constanța sunt în continuă dinamică”, au precizat reprezentanții prefecturii.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *