Prefectul s-a trezit cu foaia de demisie în față. Sursă MApN: „Drumurile Naționale ne-au mințit! Din 50 de utilaje anunțate, au doar 3!”

Noaptea de marți spre miercuri va aduce un nou val de ninsori, viscol și ger , meteorologii anunțând două coduri, unul galben de ninsori și unul portocaliu de viscol puternic, polei și ger. Astfel, la Instituția Prefectului Constanța, marți, autoritățile s-au adunat pentru a discuta despre măsuri, fiind vorba despre Comandamentul pentru Situații de Urgență.

Codul galben începe marți, 10 ianuarie a.c., la ora 21.00, dar ninsorile vor începe de la ora 18.00, în sudul județului și se vor depune peste 25 cm stratul de zapadă. Codul portocaliu de viscol, polei și ger va intra în vigoare de la ora 22.00.

Pentru a doua oară consecutiv prezent la ședință, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a precizat vehement că nu vrea să mai audă de „localități fără curent”! Reprezentantul ENEL a anunțat că va pune la dispoziție o șenilată de mici dimensiuni, cu care se va intervene în locurile în care vor exista probleme cu alimentarea cu energie electrică. Acesta nu a scăpat de cearta lui Țuțuianu.

În localitatea Negru Vodă, din județul Constanța, alimentarea cu energie electrică este întreruptă. 11 echipe de intervenție acționează, marți, pentru remedierea acestei defecțiuni, care afectează 1.524 de consumatori.

https://www.youtube.com/watch?v=DEIl63O3NJ4

„Avem toleranță 0 pentru ISU Dobrogea, deci salvarea de vieți omenești este pe primul plan, și toleranță 1 pentru curent electric. Nu vreau să mai avem cazuri de sate, comune sau orașe fără curent. ENEL să dispună suficienți oameni”, a spus Țuțuianu.

„Avem la dispoziție 39 de utilaje pentru a interveni. Sunt 15-16 ore mai grele. Mai bine să stea în case, în loc să iasă pe șosea să se întample mai rău. Dacă nu ne ascultă pe noi, poate o să fie poliția pe stradă și să nu îi lase la drum”, a anunțat directorul RAJDP, Lucian Lungoci.

Ca o noutate, a fost prezent și directorul DRDP, Marin Dima, șeful cele mai hulite instituții din această perioadă, fiind acuzată în nenumărate rânduri că nu și-a îndeplinit atribuțiile și… a mințit autoritățile! „O să pun la dispoziție 4 freze pentru a interveni pe drumurile județene. Prin Ministerul Transporturilor am decis să ținem două drumuri naționale deshise, în permanență, DN22C si DN2A, cu prelungire pe DN3 și DN3A”, a spus, sec, Dima.

DRDP ar putea să nu iasă bine la bilanțul acestor ninsori, întrucât acuzațiile de minciună, anunțate inițial de vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, se dovedesc a fi întemeiate. O sursă a TOMIS NEWS, cadru militar în județ, ne-a explicat cum a fost mințită Armata în aceste zile.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Comandament în format extins cu Făgădău și Țuțuianu. Palaz, din nou dezlănțuit: „ENEL și Drumurile Naționale să NU MAI MINTĂ populația!”

sursa

La finalul ședinței comandamentului de marți, Claudiu Palaz i-a înmânat cererea scrisă de demisie prefectului Adrian Nicolaescu!

„L-am întrebat dacă vrea să facem bine județului Constanța. A spus că da și i-am înmânat cererea de demisie, gata strisă, doar s-o semneze!”, a spus Claudiu Palaz, pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.