Spread the love

Obediența față de partid, prioritară pentru prefectul George Niculescu în detrimentul Constanței, îl costă în aceste momente. Au fost scântei mari în ședința de vineri a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Sub coordonarea prefectului George Niculescu s-a aprobat repatrierea, la Constanța, a 1.500 de români din zona roșie a Italiei, în mai multe zboruri, primul dintre ele fiind programat pentru sâmbătă:

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a înaintat propunerea cu titlu de recomandare. În Comandamentul de vineri, mai mulți directori de deconcentrate sau șefi de structuri de forță s-au opus, însă prefectul George Niculescu, de regulă șters în Comandament și pentru care partidul este mult mai important decât Constanța, a insistat ca această recomandare să se aplice add litteram. Prefectul Niculescu avea posibilitatea să refuze propunerea ministrului. Opoziția din ședință a fost inutilă, iar recomandarea lui Vela se va pune în aplicare.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, este membru al CJSU. După decizia de vineri, acesta a răbufnit public împotriva prefectului George Niculescu, pe care îl acuză de obediență politică, atitudine care pune în pericol județul Constanța:

Nu a fost singurul care a reacționat. Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a apreciat cu dezamăgire decizia de vineri a CJSU, cu un mesaj subtil pentru Niculescu:

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *