Prefectul Niculescu, luat la șuturi și de Palaz: Mulțumim „din suflet” pentru „binele” făcut județului!

Obediența față de partid, prioritară pentru prefectul George Niculescu în detrimentul Constanței, îl costă în aceste momente. Au fost scântei mari în ședința de vineri a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Sub coordonarea prefectului George Niculescu s-a aprobat repatrierea, la Constanța, a 1.500 de români din zona roșie a Italiei, în mai multe zboruri, primul dintre ele fiind programat pentru sâmbătă:

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a înaintat propunerea cu titlu de recomandare. În Comandamentul de vineri, mai mulți directori de deconcentrate sau șefi de structuri de forță s-au opus, însă prefectul George Niculescu, de regulă șters în Comandament și pentru care partidul este mult mai important decât Constanța, a insistat ca această recomandare să se aplice add litteram. Prefectul Niculescu avea posibilitatea să refuze propunerea ministrului. Opoziția din ședință a fost inutilă, iar recomandarea lui Vela se va pune în aplicare.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, este membru al CJSU. După decizia de vineri, acesta a răbufnit public împotriva prefectului George Niculescu, pe care îl acuză de obediență politică, atitudine care pune în pericol județul Constanța:

Nu a fost singurul care a reacționat. Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a apreciat cu dezamăgire decizia de vineri a CJSU, cu un mesaj subtil pentru Niculescu:

poza palaz

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.