Prefectul Coșa, la bilanțul ISU Dobrogea pe 2021. „Dincolo de tehnica uzată moral și fizic, sunt cei care fac diferența între viață și moarte”

Prefectul județului Constanța Silviu Coșa a participat astăzi la bilanțul ISU Dobrogea pe anul trecut. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a vorbit despre lipsurile instituției, care, chiar și în acest context, pompierii constănțeni sunt oricând dispuși să sară în foc pentru noi:

„După întâlnirile cu reprezentanții unităților medicale verificate pe linia PSI în luna ianuarie, am participat astăzi la bilanțul ISU „Dobrogea”. Încă o dată, a fost confirmat faptul că, dincolo de cifre, dincolo de tehnica de intervenție, uneori uzată moral și fizic, oamenii sunt cei care fac diferența între viață și moarte. E necesar ca mai mulți dintre noi să înțeleagă ceva important, și anume că mai multă prevenție înseamnă mai puține sirene pe străzi, mai puține pagube materiale și, cel mai important, mai puține victime. Simpli cetățeni sau factori de răspundere, suntem datori față de comunitate să respectăm normele legale. Doar așa putem avea școli, spitale, locuințe, șosele, magazine, în care noi și cei apropiați să fim cât mai protejați de incendii, alunecări de teren, accidente, explozii și toate celelalte tragedii pe care neglijența și nepăsarea ni le-au pus în cale anul trecut.Până când vom înțelege asta, avem printre noi acești oameni dedicați, pompierii, pentru care „another day at the office” înseamnă să sară în foc pentru noi. Iar datoria noastră este să avem încredere în ei”, a transmis prefectul Silviu Coșa.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *