Prefectul Capitalei anunță „amenzi serioase”: „Vremea avertizărilor și a recomandărilor a cam trecut”

București a sărit vineri de rata de infectare de 7 la mia de locuitori. Prefectul Capitalei Traian Berbeceanu a anunțat astăzi că nu va lua măsuri suplimentare, însă va intensifica controalele.

În mod categoric vom intensifica controalele și vom supraveghea intens modul în care sunt respectate măsurile în vigoare la acest moment”, a spus Berbeceanu.

Berbeceanu, a declarat vineri că în București nu vor fi introduse noi restricții anti-coronavirus pentru „degeaba iei măsuri pe hârtie dacă nu urmărești respectarea lor”. El a indicat că rămân în vigoare regulile de acum, dar că Poliția va trece la amenzi serioase. „Vremea avertizărilor și a recomandărilor a cam trecut”, a indicat prefectul.

Din analizele făcute de noi, de DSP și de INSP, în calculul pentru luarea măsurilor sunt luați mai mulți indici. La acest moment nu luăm noi măsuri suplimentare. Degeaba iei mai multe măsuri pe hârtie dacă nu urmărești respectarea lor. Nu este o creștere a cazurilor, suntem într-o zonă de platou de aproximativ 1.700 de cazuri pe zi de o bună bucată de timp. Vremea avertizărilor și recomandărilor a cam trecut, trebuie să respectăm legea”, a declarat Traian Berbeceanu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.