Poziția lui Dragomir pentru revolta din partid: „Filiala PNL Constanța este una deplin stabilă și unită, cu excepția unui consilier județean, care este o pată de culoare”

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, Gheorghe Dragomir, a avut, miercuri, o primă reacție la circoteca din partid. După ce consilierul județean Remus Cristy Baisan și vicepreședintele demisionar Ovidiu Cupșa i-au sărit pe cap lui Dragomir, liderul liberalilor constănțeni încearcă să tempereze situația cu „un mesaj de unitate”.

CITEȘTE ȘI:

Ovidiu Cupșa, scrisoare deschisă pentru Raluca Turcan: „ PNL Constanţa se află într-o criză de identitate, generată de un mic grup enclavizat, bazat pe interese personale şi legături de familie”

Numai că mesajul său nu se îndreaptă și spre Baisan, pe care îl consideră „o pată de culoare” în partid.

CITEȘTE ȘI:

INTERVIU Baisan, PNL Constanța: „Dragomir a zis că partidul a greșit când a ales-o pe Turcan. Crușoveanu a votat împotriva asfaltărilor pentru că nu primea contract firma lui, ci RAJDP. Bola negociază contracte la primăriile PSD”

Îi asigur pe toți membrii, simpatizanții și votanții Partidului Național Liberal că Filiala PNL Constanța este una deplin stabilă și unită. Toți cei care constituie conducerea județeană a PNL și structurile de partid interne la nivelul județului Constanța formează o singură echipă. Mă gândesc aici la cei trei parlamentari ai PNL Constanța, la consilierii județeni – cu excepția unuia care în prezent reprezintă o mică <<pată>> de culoare – și primarii liberali, la care se adaugă toți ceilalți colegi de bună credință, care s-au evidențiat de-a lungul timpului prin  efortul depus în toate alegerile și evenimentele politice”, a spus Gheorghe Dragomir.

Președintele PNL Constanța afirmă că, în ciuda speculațiilor și vorbelor aruncate în spațiul public de unele persoane, „nimeni nu respinge candidatura cuiva sau competiția în PNL Constanța, ba din contră acestea sunt încurajate. Reamintesc că reforma în Partidul Național Liberal a început de ceva vreme, continuă și este încurajată de mine și echipa liberală constănțeană”.

Dragomir amintește faptul că amânarea unei întâlniri oficiale cu membrii PNL Constanța a fost cauzată de o întârziere în fixarea, la nivel național, a unui calendar pentru alegerile interne, programul urmând să fie finalizat la sfârșitul acestei săptămâni.

Pe de altă parte, Gheorghe Dragomir susține că nu va intra în polemică cu niciunul dintre cei care au ales să-și facă în public campanie pentru alegerile interne, de multe ori uzitând de proceduri neelegante față de ceilalți colegi.

„Pe toți aceștia îi invit la decență și îi rog să aibă grijă la declarații, pentru că de multe ori se află la limita statutului PNL, lucru deloc sănătos pentru o viitoare competiție. De asemenea, îi invit să dea curs dezbaterilor interne și să încerce să limiteze ieșirile în spațiul public, acolo unde ar trebui să își promoveze proiectele cu care vin în beneficiul cetățenilor”, a mai spus Gheorghe Dragomir.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *